Вигідні для споживача переваги Honda CR-V

Коли йдеться про покупку автомобіля, існує безліч варіантів, і тим більше, коли є моделі, що пропонують гібридні або електричні опції, такі як Honda CR-V Hybrid 2022. Останній модельний рік цього популярного компактного позашляховика є одним з тих автомобілів, які доступні як гібрид, і це дає покупцям безліч варіантів при покупці, виходячи з їх звичок керування, економічності та турботи про екологію. Це відмінний спосіб отримати найкраще зі всіх світів, якщо ви цього хочете.

Для тих, хто ще не визначився, чим же такий гібридний CR-V або чому вам варто розглянути одну з гібридних комплектацій, приготуйтеся дізнатися деякі переваги такого вибору. Хоча, ймовірно, очевидно, чому деякі люди хочуть зупинитися на конфігурації тільки з двигуном внутрішнього згоряння, деякі переваги гібридного варіанта можуть бути втрачені потенційними покупцями. Але не сьогодні! Ми розповімо, що саме можуть запропонувати споживачам гібридні моделі Honda CR-V 2022 і чому ви можете розглянути цей шлях, якщо розглядаєте CR-V. Купити Honda CR V можна у нас на сайті.

Дальність поїздки

Основна причина, чому більшість людей хочуть отримати в свої руки 2022 Honda CR-V Hybrid, полягає в тому, що він має одні з кращих показників пробігу палива, які тільки можна отримати від компактного позашляховика. Гібрид здатний розганятися до 40 миль на галон у місті, що краще, ніж у більшості інших автомобілів, включаючи седани. Ви також отримаєте вражаючий пробіг шосе — 35 миль на галон.

14-галлоновий бак для Honda CR-V Hybrid 2022 повинен забезпечити вам розрахунковий запас ходу більше 500 миль при щоденній їзді — далі, якщо ви проводите більшу частину часу в міських пробках. Це чудові показники, якщо ви зможете досягти цих цифр на повному баку. Як би ви на це не подивилися, CR-V Hybrid заслужив справді високі оцінки як у розрахунковому, так і в тестовому діапазоні.

Менше поїздок до бензоколонок

У зв’язку з економією палива, ще одна велика перевага Honda CR-V Hybrid 2022 полягає в тому, що з огляду на ефективність силового агрегату це означає, що ви отримаєте більший запас ходу на одному баку бензину, що, у свою чергу, означає менше кількість поїздок до насосу. На відміну від деяких інших гібридів, Honda CR-V не є PHEV (гібридним електромобілем, що підключається). Це означає, що вам не тільки не доведеться часто їздити до бензонасоса, але і не доведеться витрачати час на зарядку гібридного CR-V.

Гібридний CR-V Hybrid оснащений 2,0-літровим рядним 4-циліндровим двигуном потужністю 143 кінські сили та крутним моментом 129 фунт-фут у поєднанні з електродвигуном з постійними магнітами потужністю 181 кінська сила та крутним моментом до 232 фунт. Електродвигун живиться від блоку літій-іонних акумуляторів. Другий електродвигун підключений безпосередньо до газового двигуна та працює для підтримки заряду акумуляторної батареї. Крім того, що другий електродвигун допомагає заряджати батарею, блок акумуляторів також підтримує свій заряд завдяки рекуперативному гальмування.